Team
6090
page-template-default,page,page-id-6090,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

Team

32

default

Philip Hilven

left

no-repeat;center top;;

auto

Philip Hilven

Zaakvoerder, Oprichter

+32 477 33 13 25

Gespecialiseerd in strategische communicatie, schrijftaal en beeldtaal. Door zijn 21-jarige ervaring als leidinggevende journalist in de geschreven pers en bij radio en televisie heeft hij veel gevoel voor synthese en heeft hij een versneld inzicht in structuren en netwerken. Zijn cleantech kennis heeft hij opgeraapt bij opdrachtgevers zoals Group Machiels, GreenVille, CleanTechPunt, Belisol, De Gregorio & Partners en Dils-Energie. De combinatie van deze ervaringen maakt hem tot een expert inzake duurzame communicatie. Op zijn palmarers staan duizenden persartikels, honderden televisiereportages en tientallen acties voor klanten die hun relatie met hun stakeholders willen verbeteren door het optimaliseren van hun PR- en communicatieaanpak.

philip.hilven@i-linepr.com

https://www.facebook.com/philip.hilven.3?fref=ts

https://www.linkedin.com/pub/philip-hilven/5/780/957/nl

Ilona Steege

left

no-repeat;center top;;

auto

Editor

+31 651 69 99 33

Ilona Steege is monteur, cameravrouw en animatie-specialist.

Ilona heeft er al een hele carrière opzitten als televisiemaker. Zo was zij onder meer de drijvende kracht achter het reisprogramma “Azië geit plat”.

Dat werd op de Nederlandse regionale omroep L1 in Maastricht uitgezonden. Verder werkte ze ook mee aan het in Nederlands-Limburg legendarische kinderprogramma “Kinjerkroam”, eveneens van L1.

Je had het al begrepen: Ilona komt uit Nederlands-Limburg (Geleen).

ilona.steege@i-linepr.com

https://www.facebook.com/ilona.steege

https://www.linkedin.com/pub/ilona-steege/18/b5b/286/nl

Zahra Boufker

left

no-repeat;center top;;

auto

Redacteur, Productiemedewerker

zahra.boufker@i-linepr.com

https://www.facebook.com/zahra.boufker

https://www.linkedin.com/in/zahra-boufker-7a736918/