Diensten
6044
page-template-default,page,page-id-6044,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

Diensten

32

default

icon-chat

top

Handelaar in goede ideeën

icon

 1. Bedrijven en organisaties die willen groeien moeten naar de toekomst kijken. I-Line helpt om dat toekomstbeeld vorm te geven. We maken strategische communicatieplannen, we zorgen voor de planning en uitvoering van projectopdrachten, bepalen de tactische aanpak en baseren ons daarbij op onderzoek en ervaring met best practices.
 2. I-Line laat uw bedrijf stralen. We bedenken activiteiten om uw boodschap aan de man te brengen en uw imago een boost te geven. Voor uw public relations ontwikkelen we openbare presentaties, investeerdersevents en initiatieven die maatschappelijke betrokkenheid en draagvlak stimuleren. We hebben een netwerk met mediacontacten, analisten, mandatarissen, investeerders en ngo’s. We analyseren en beheren actuele topics op basis van monitoring van relevante media-berichten.
 3. Wie zijn uw stakeholders? Wij maken ze voor u overzichtelijk en helpen u met het creëren en verspreiden van overtuigende communicatie naar uw belangrijkste stakeholders: klanten, investeerders, vergunningsinstanties, zakelijke partners, media, werknemers, duurzaamheidsspecialisten en opinieleiders. We denken na over de beste manier om de lijn tussen u en uw relatie zo helder mogelijk te maken.
 4. Klare taal. Daar houden we van. De meeste mensen trouwens. I-Line staat voor duidelijke, overtuigende boodschappen. Die zijn bruikbaar voor marketing, websites of social media. Maar ook jaarlijkse- en kwartaalrapportages, beeldpresentaties en persberichten kunnen we fris van de lever in tekst gieten. Net als factsheets en brochures, corporate advertising en branding, toespraken, advertorials en nieuwsbrieven.

left

icon-videocam-line

top

Video? Check!.

icon

Smartphones en tablets spelen een belangrijke rol in de manier waarop we communiceren. Video speelt daarin een grote rol. YouTube is Google voorbijgestoken als belangrijkste zoekmachine. Wie zich niet toont via video, bestaat niet. Dagelijks worden wereldwijd honderdduizenden uren video online gezet. Hoe dat komt? Het is eenvoudig en goedkoop geworden. Informeer naar onze prijzen en u zal verbaasd staan welke mogelijkheden er zijn.

Wat kunnen we voor u maken?

 • Dronebeelden
 • Spots
 • Reportages
 • Advertorials
 • Bedrijfsfilms
 • Instructiefilms
 • Documentaires
 • Animatie

left

icon-shuffle

top

Heeft uw bedrijf een digitale strategie?

icon

 1. Een digitale strategie vormt de basis voor een online strategie. Vanuit een digitale strategie organiseert u uw organisatie om zo efficiënt mogelijk digitaal in contact te komen met uw omgeving. Data en archieven in de vorm van audio-visueel materiaal, teksten en ander bestanden moeten de basis vormen om uw verhaal naar buiten vorm te geven. Daarvoor helpen we u met de ontwikkeling van websites, webshops, Facebookpagina’s en andere vormen van social media.
 2. In onze uitwerking van een digitale strategie gaan we verder dan de obligate communicatiemiddelen. Ook publieke schermen en interactieve beeldtoepassingen op plaatsen waar klanten u fysiek kunnen bekijken en “voelen” vallen binnen ons actieterrein.
 3. En zelfs daar stopt het niet. Ook het verzamelen van informatie over uw klanten en andere stakeholders vormt een onderdeel van uw digitale strategie.
 4. Onder marketeers bestaat er consensus dat in 2016 nog meer gebruik zal worden gemaakt van social media, mobile (tracking en apps) en e-mail marketing, om zo te komen tot een samenhangende customer journey.
 5. Een customer journey brengt de reis in kaart die een consument aflegt voordat hij een product koopt. Niet alleen bij verkoopprocessen, maar ook bij serviceprocessen. Slechts weinig professionals maken optimaal gebruik van customer journeys. Meestal blijft het verbeteren van het klantcontact beperkt tot één kanaal of ligt de focus van het verbeterproject te veel op de organisatie. Het omgekeerde is ook niet altijd goed. Als de nadruk te veel op de klant ligt levert dat veelal dure, niet implementeerbare plannen op. Plannen die in de lade verdwijnen.
 6. I-Line zorgt ervoor dat de klant blij wordt van de interactie met de organisatie. En bovendien zorgen wij ervoor dat u als organisatie zélf blij wordt van die interactie met de klant. Met oog voor de valkuilen.
 7. Uiteraard is een website een van de belangrijkste uithangborden voor uw activiteiten. I-Line creëert of renoveert websites en levert ze af als gebruiksvriendelijk en aantrekkelijk middel om zaken te doen. Ons doel is om bezoekers van uw website onmiddellijk een beeld te geven van uw concept en een positieve uitstraling te geven aan uw activiteiten.

left