Drone
6407
page-template-default,page,page-id-6407,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

Drone

15

default

I-Line in de lucht!

icon

icon-paper-plane

Onze dronediensten

In het kader van innovatie wil I-Line vanaf het heden ook uw verhaal vertellen … vanuit de lucht! Door gebruik te maken van onze drones bieden wij een unieke kijk op uw bedrijf, evenement of project. Of wenst u enkel een insert of beautyshot voor in uw reclamefilm? Dat kan allemaal! Door beroep te doen op onze flexibiliteit en onze diensten maken wij u een voorstel op maat! Onze drones zijn inzetbaar voor:

 • Video (van 720p tot 4K)
 • Fotografie (tot 17 Megapixels)
 • Industriële inspecties
 • Mapping
 • Geo Referencing
 • 3D-rendering

Dankzij de flexibiliteit van onze platformen past vrijwel elke camera op onze toestellen! Heeft u een idee voor een project dat zich nog niet in onze diensten bevindt? Contacteer ons gerust! Wij bieden speciale tarieven aan voor het experimenteren met nieuwe toepassingen.

left

no-repeat;center top;;

auto

Onze toestellen

icon

Phantom-4-Action-5

RCTO X8

center

DJI Phantom 4

icon

RCTO-X8

icon

De DJI Phantom is een welbekende consumentendrone gebruikt door zowel hobbyisten als professionele dronepiloten. De kleine diameter, snelle installatiesnelheid en degelijke camera maakt deze drone perfect voor indoor en kleine opnames zonder toe te geven in kwaliteit. De ingebouwde functies zoals obstakeldetectie, way-point flying, point-of-interest en active tracking maken het vliegen met deze drone nog smoother en fijner.

Specs:

 • Topsnelheid: 55 km/u
 • Gewicht: 1160 gram
 • Autonomie: 20 – 25 min
 • Max-windsnelheid: 3-4 bft
 • Maximale communicatieafstand: 400 – 700 m
 • GPS-accuraatheid: 0,8 m
 • GPS en Positioning (voor stabiele indoorvluchten)
 • Versimpelde waypoint-flying
 • Obstakeldetectie (vooraanzicht en grondaanzicht)
 • Point-of-interest (cirkelvormig traject met de neus naar binen)
 • Active-tracking (volgen van een object)

De Phantom is uitgerust met een ingebouwde ‘Action-cam’ die foto’s kan nemen met een resolutie van 14 Megapixels en video met een resolutie van 4K. De gimbal is echter enkel verticaal te tilten wat de drone minder flexibel maakt voor ingewikkelde film-opnames. De ingebouwde camera zorgt er wel voor dat de drone bij aankomst vrijwel vertrekkensklaar is en deze individueel te bedienen is.

De RCTO-X8 is een custom drone gemaakt door onze partner RC Takeoff in Overijse. Een doorgewinterde drone-kenner zal direct het frame van de Sky-Hero Spyder herkennen. RC TakeOff zorgde echter voor een optimalisatie door het frame volledig na te maken in carbon en metaal. Op deze manier is de drone minder vatbaar voor vliegschade. Daarnaast beschikt de drone over acht motoren die een continue stabiliteit kunnen garanderen in zelfs de zwaarste winden.

Andere specs zijn:

 • Topsnelheid: 115 km/u
 • Autonomie: 30 min
 • Aantal batterijen: 4
 • Totale laadvermogen: 15 kg
 • Maximale communicatieafstand: 1,7 km
 • Max-windsnelheid: 8 bft
 • GPS-accuraatheid: 0,5 m

Deze drone beschikt standaard over een 3-assige DJI Zenmuse Z15-GH4 Gimbal in combinatie met een Lumix GH4 DSLR-camera. Deze zorgt voor uiterst stabiele beeldvorming in de lucht met de mogelijkheid om de camera 360° te draaien en 180° te tilten. Daarnaast is het steeds mogelijk om te experimenteren met andere ophangingen en camera’s. Mocht u een idee hebben voor een opdracht waar een andere camera voor nodig is, contacteer ons gerust en dan bekijken wij samen met u de mogelijkheden.

[image src=”http://www.i-linepr.com/wp-content/uploads/2015/10/panasonic_dmc_gh4kbody_lumix_dmc_gh4_mirrorless_micro_1028453.jpg” width=”250 px” height=”250 px” align=”justify” caption=”” link=”” link_image=”” target=”” alt=”” border=”0″ greyscale=”0″ animate=””]

De Lumix GH4 is dankzij zijn lichte gewicht en mooie beelden de ideale camera voor een wijd bereik aan drone-toepassingen. Foto’s worden gemaakt aan 16 Megapixels en video is mogelijk tot 4K resolutie. Daarnaast beschikt de camera over voldoende flexibiteit aan diafragma, ISO en sluitersnelheden. Dit maakt alternatieve toepassingen als timelapses en fotogrammetrie ook een mogelijkheid. Deze camera wordt gecombineerd met Olympus 18mm en 44mm-lenzen. Zo kunnen wij onze uitrusting steeds aanpassen aan uw wensen.

no-repeat;center top;;

auto

Wenst u één van deze drones in te zetten voor een opdracht? Stuur dan een mailtje naar info@i-linepr.com of bel ons op +32 11 39 75 11.

Extra Camera’s

icon

GoPro Hero 4

GoPro Hero 4 Black Edition

[image src=”http://www.i-linepr.com/wp-content/uploads/2015/10/gopro_hero4_black_edition_angled.jpg” align=”” caption=”” link=”” link_image=”” target=”” alt=”” border=”0″ greyscale=”0″ animate=””]

De GoPro Hero 4 Black bundelt het beste dat GoPro te bieden heeft in dit kleine toestel. Vaak de favoriet van sporters en artiesten omdat dit toestel via zuignappen en kliksystemen bijna overal gehangen kan worden. Door het lage gewicht is deze camera ook de favoriet van dronepiloten. Voor fotografie kan deze camera tot 12 megapixels terwijl deze video zowel 1080p als 4K-resoluties bevat. Ook timelapses zijn voor deze camera geen vreemde.

left

no-repeat;center top;;

auto

Nikon D7000

Nikon D7000

[image src=”http://www.i-linepr.com/wp-content/uploads/2015/10/25468_D7000_left.png” align=”” caption=”” link=”” link_image=”” target=”” alt=”” border=”0″ greyscale=”0″ animate=””]

De Nikon D7000 is al jaren onze favoriet als spiegelreflex-camera. Met onze verschillende lenzen (50mm, 85mm, 135mm) en statieven (statisch, gorilla’s) is deze camera onze trouwe partner geworden op evenementen en fotoshoots.

left

no-repeat;center top;;

auto

Ricoh Theta

Ricoh Theta

[image src=”http://www.i-linepr.com/wp-content/uploads/2015/10/ricoh_theta_m15_spherical_digital_1086049.jpg” align=”” caption=”” link=”” link_image=”” target=”” alt=”” border=”0″ greyscale=”0″ animate=””]

De Ricoh Theta is een vrij nieuwe camera die de mogelijkheid biedt om met één druk op de knop 360° foto’s te maken. Deze kunnen geplaatst worden op uw website of zelfs op Google Maps. Zo maken wij een volledige walkthrough van uw pand of bedrijf.

left

no-repeat;center top;;

auto

Portfolio

icon

3

flat

3

drone

date

DESC